top of page

AIMPOINT Express instructeur


Begin maart j.l ben ik naar Engeland geweest om mij te laten opleiden tot Aimpoint Instructeur. De cursus heeft mij geleerd hoe ik mijn leerlingen simpel en snel greens kan laten lezen met behulp van Aimpoint Express

Wat is Aimpoint Express en hoe gaat het in zijn werk?

Aimpoint is een snelle en simpele manier om de ‘break’ van een putt te lezen terwijl u speelt, gebruik makende van 3 eenvoudig aan te leren stappen kun u accuraat en constant uw putts lezen. Aimpoint Express word door amateurs, maar ook professionals, waaronder bijvoorbeeld Dustin Johnson, Justin Rose en Adam Scott gebruikt.

3 stappenplan

Stap 1

Terwijl u halverwege uw bal en de hole staat, met uw gezicht naar de hole. Voelt u onder uw voeten het hellingspercentage, dit percentage zal tussen de 0% - 4% zijn.

Stap 2

Door gebruik te maken van uw arm en vingers bepaalt u waar u uw putt moet oplijnen. Het hellingspercentage dat u in stap 1 voelde, is het aantal vingers dat u aan die kant van de hole omhoog moet houden.

Stap 3

Laat de putt starten op het gekozen doel met de juiste snelheid.

Wilt u leren om met Aimpoint Express te werken en zodat een betere putter wordt en ook minder putts nodig heeft in een ronde, dan kunt hier les in krijgen door een les te boeken via mijn onlinelesagenda of mijn website in de gaten houden voor toekomstige clinics Aimpoint Express.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page