top of page

Joes van Uden wint Duinzicht Invitational 2014


De 19e editie van de Duinzicht Invitational is gewonnen door Joes van Uden, teaching pro van golfclub Groendael. In een zinderende finale versloeg hij op de laatste holes Inder van Weerelt, Ralph Miller en Ruben Wechgelaer. Van Uden won de super nine uiteindelijk met vijf onder par. Zijn naaste belagers eindigden uiteindelijk op -3. De Duinzicht Invitational – die dit jaar onder ideale weersomstandigheden en een grote publieke belangstelling plaatsvond – is een wedstrijd tussen 54 pro’s die in ons land of in België les geven of als professional wedstrijdgolf spelen. Zij strijden in negen flights van zes deelnemers om de wisselbeker en vele geldprijzen. Na de eerste 18 holes spelen de beste golfers de finale. Joes van Uden was na afloop opgetogen over zijn overwinning. Hij bedankte in zijn korte speech vooral Peter le Noble die dit toernooi al zo lang organiseert. “Ik had geen enkele verwachting bij de start van de Invitational en dat heeft mij geholpen. Ik was volstrekt ontspannen, zeker ook omdat ik afgelopen week een goed Nationaal Open 2014 op de Koninklijke Haagsche heb gelopen. En daarbij komt, Duinzicht ligt eigenlijk in mijn achtertuin. Ik oefen hier wel eens en dat scheelt. Baankennis blijft immers altijd van groot belang”. Van Uden beloofde zijn wisselbeker volgend jaar – een jubileumjaar - te verdedigen. Naast de vele geldprijzen voor neary’s per hole werd – door Invitational-ambassadeur Inder van Weerelt, winnaar in 2012 en 2013, ook de loting verricht voor de winnaar van de impossible putt. Dat bleek Andrew Allen te zijn.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page