top of page

Vanaf juli Headprofessional op Golfpark Groendael

Vanaf de start van Golfpark Groendael is Mike Yarnold betrokken geweest bij de club. Binnenkort gaat hij werken als nieuwe headprofessional op de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club. Met deze verandering zal Golfprofessional Joes van Uden, na het behalen van zijn PGA A-diploma, Headprofessional worden op Golfpark Groendael. Joes heeft ontzettend veel zin in deze nieuwe verandering! Uiteraard zal Joes les blijven geven op de dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdagochtend en zondag, maar zal naast de golflessen ook het advies en de verkoop van golfclubs tot zich nemen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page